Kiteen apteekki palvelee:

Ma-Pe 08-18
La 09-15
Su suljettu
Arkipyhinä suljettu

joulu- ja juhannusaattona klo 9-12

Otsikko

Palvelut

Reseptipalvelut

Suoratoimituspisteet takaavat reseptiasiakkaille yhdessä vuoronumerojärjestelmän kanssa tasapuolisen, rauhallisen ja henkilökohtaisen palvelun.

Reseptinkäsittelyssä on käytössä ProCuro- yhteisvaikutusohjelma, joka automaattisesti ilmoittaa, mikäli reseptilääkkeissä on yhteensopimattomuuksia. Koneellinen annosjakelu toimii vakiintuneesti. Yhteistyötä tehdään Kiteen kotipalvelun kanssa.

Itsehoitovalmisteet

Asiantuntijamme neuvovat sinua valitsemaan oikean lääkkeen ja opastavat sen turvallisen käytön. Neuvomme ja opastamme sinua valitsemaan oikeat vitamiini-ja hivenainevalmisteet sekä uusimpien ravinto-ohjeiden mukaiset ravintolisät. Autamme ja ohjaamme sinua tupakanpolton lopettamisessa ja painonhallinnassa.

Asiantuntijoidemme avulla löydät ihotyypillesi sopivat ihonhoituotteet valikoimastamme; ACO,AVENE, DECUBAL, FAVORA,SEBAMED, VICHY, WIDMER.

Meiltä löydät vain apteekista myytävät turvalliset kemialliset ja/tai fysikaaliset aurinkosuojat ja uuden ajan hajusteettomat hyttyskarkotteet.

 

Lääkevalmistus

Valmistamme itse apteekissamme reseptillä määrätyt ns. ex tempore-lääkkeet sekä joitakin perinteisiä apteekkivalmisteita.

Annosjakelu

Lääketurvallisuuden parantamiseksi asiakkaan ja apteekin välisellä sopimuksella apteekki toimittaa lääkkeet annosjaeltuina 2 viikon erissä. Apteekki huolehtii lääkemääräysten uusinnan ja voimassaolon.

Kiteen apteekista voidaan toimittaa lääkkeet asiakkaille annosjaeltuina. Tämä palvelu on maksullinen erikoispalvelu.

Aloitettaessa asiakkaan kanssa annosjakelua  annosjakelukeskuksessa tarkistetaan asiakkaan lääkkeiden yhteensopivuus ja sopivuus ylipäätään annosjakeluun. Mahdollisten yhteensopimattomuuksien kohdalla annosjakelufarmaseuttimme on yhteydessä asiakkaan hoitavaan lääkäriin ja neuvottelee lääkitysmuutostarpeista. Tarpeellisten muutosten jälkeen asiakkaan lääkkeiden toimittaminen annosjaeltuina voi alkaa.

Annosjakelun aloitusvaiheessa asiakkaan tai hänen edustajansa kanssa tehdään annosjakelu- sekä tiliasiakassopimus asioinnin helpottamiseksi.

Jatkossa apteekin annosjakeluun perehtynyt farmaseutti huolehtii asiakkaan lääkkeiden tilaamisesta ja toimittamisesta hoitoyksikköön tai apteekkiin sekä reseptien uusinnasta ja hankinnasta asiakkaan puolesta.

Mikäli lääkityksessä tapahtuu muutoksia tai asiakkaan hoitopaikka muuttuu, apteekkiin on heti ilmoitettava muutoksista oikean lääkehoidon jatkumisen vuoksi.

Annosjakelun avulla moni ikääntynyt vanhus pystyy olemaan kotihoidossa pitempään, kun tarkkuutta vaativa lääkkeiden jakaminen on tehty valmiiksi. Annosjaeltujen lääkkeiden ottaminen ja mukana kuljettaminen on vaivatonta omissa tarkkaan merkityissä annospusseissa.

Usein annosjakelulla säästetään myös kustannuksia, sillä kerralla toimitetaan ainoastaan 2 viikon lääkkeet, joiden hinnat lasketaan mahdollisimman edullisista pakkauksista.

Tällä hetkellä toimitamme noin 120:lle asiakkaalle lääkkeet annosjaeltuina.

 

Inhalaatiohoidon tarkistus palvelu

Tarkoitettu astmaatikoille ja keuhkoahtaumatautipotilaille. Palvelulla varmistetaan oikea inhalaatiotekniikka, laitteiden oikea käyttöönotto, puhdistus, säilytys sekä astman omahoidon periaatteet jotka takaavat parhaan hyödyn lääkkeestä.

Kysy lisätietoja ja varaa aika. Hinta 15 € kesto noin 10-15 min.

Lääkkeenoton muistutuspalvelu

Lääkkeenoton muistutuspalvelussa apteekki ajastaa lääkemuistuttajan hälyttämään ääni- ja valomerkillä aina silloin, kun on aika ottaa lääkkeet.

Lääkekortin teko, muistuttaja ja muistuttajan ohjelmointi (uusi asiakas) 60,00 €

Lääkekortin muutos, muistuttajan tarkistus ja uudelleenohjelmointi 10,00 €

Patterin vaihto 5,00 €

 

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan, ettei siinä ole epätarkoituksenmukaisia päällekkäisyyksiä tai yhteensopimattomuuksia. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille. Palveluun kuuluu apteekissa ajanvarauksella tapahtuva noin puoli tuntia kestävä keskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon.

Palvelun toteuttamiseksi apteekki tarvitsee tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä.

Palvelun hinta apteekissamme 50 €.

 

Kiteen apteekki

Kiteentie 10
82500 Kitee
» Kartta

puh.
050 408 0793 (pvm/mpm)

kiteen.apteekki@apteekit.net

lääkäreille ja hoitokodeille
050 408 0962 (pvm/mpm)

proviisorit
050 563 6473 (pvm/mpm)

apteekkari
Sinikka Pekonen
050 350 3770 (pvm/mpm)

E-reseptien toimittaminen sujuu apteekissamme jo rutiinilla